Tamil Meaning of methyl ethyl ketone
மெதில் எத்தில் கீட்டோன்
Other Tamil words related to மெதில் எத்தில் கீட்டோன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of methyl ethyl ketone
- methyl group => மீதைல் குழு
- methyl orange => மெத்தில் ஆரஞ்சு
- methyl phenol => மெத்தில் பினால்
- methyl radical => மீதைல் மூலக்கூறு
- methyl salicylate => மீதைல் சாலிசிலேட்
- methylal => மித்திலால்
- methylamine => மெத்தில்அமைன்
- methylate => மிதிலேட்
- methylated => மிதிலேட்டட்
- methylated spirit => மிதிலேடட் ஸ்பிரிட்
Definitions and Meaning of methyl ethyl ketone in English
methyl ethyl ketone (n)
colorless soluble flammable liquid ketone used as a solvent for resins and as a paint remover and in lacquers and cements and adhesives and cleaning fluids and celluloid
FAQs About the word methyl ethyl ketone
மெதில் எத்தில் கீட்டோன்
colorless soluble flammable liquid ketone used as a solvent for resins and as a paint remover and in lacquers and cements and adhesives and cleaning fluids and
No synonyms found.
No antonyms found.
methyl bromide => மீத்தைல் புரோமைடு, methyl alcohol => மெத்தில் ஆல்கஹால், methyl => மீத்தைல், methuselah => மெதுசேலா, methoxyl => மெத்தொக்சில்,