Tamil Meaning of methyl
மீத்தைல்
Other Tamil words related to மீத்தைல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of methyl
- methuselah => மெதுசேலா
- methoxyl => மெத்தொக்சில்
- methought => எனக்குத் தோன்றியது
- methotrexate sodium => மெதோட்ரெக்ஸேட் சோடியம்
- methotrexate => மெத்தோட்ரெக்சேட்
- methol => மெத்தோல்
- methodology => முறைமை
- methodologically => முறையியல்படி
- methodological analysis => முறையான பகுப்பாய்வு
- methodological => முறையியல்
- methyl alcohol => மெத்தில் ஆல்கஹால்
- methyl bromide => மீத்தைல் புரோமைடு
- methyl ethyl ketone => மெதில் எத்தில் கீட்டோன்
- methyl group => மீதைல் குழு
- methyl orange => மெத்தில் ஆரஞ்சு
- methyl phenol => மெத்தில் பினால்
- methyl radical => மீதைல் மூலக்கூறு
- methyl salicylate => மீதைல் சாலிசிலேட்
- methylal => மித்திலால்
- methylamine => மெத்தில்அமைன்
Definitions and Meaning of methyl in English
methyl (n)
the univalent radical CH3- derived from methane
methyl (n.)
A hydrocarbon radical, CH3, not existing alone but regarded as an essential residue of methane, and appearing as a component part of many derivatives; as, methyl alcohol, methyl ether, methyl amine, etc.
FAQs About the word methyl
மீத்தைல்
the univalent radical CH3- derived from methaneA hydrocarbon radical, CH3, not existing alone but regarded as an essential residue of methane, and appearing as
No synonyms found.
No antonyms found.
methuselah => மெதுசேலா, methoxyl => மெத்தொக்சில், methought => எனக்குத் தோன்றியது, methotrexate sodium => மெதோட்ரெக்ஸேட் சோடியம், methotrexate => மெத்தோட்ரெக்சேட்,