Gujarati Meaning of mary wollstonecraft godwin
મેરી વોલ્સ્ટોનક્રાફ્ટ ગોડવિન
Other Gujarati words related to મેરી વોલ્સ્ટોનક્રાફ્ટ ગોડવિન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mary wollstonecraft godwin
- mary wollstonecraft => મેરી વોલ્સ્ટોનક્રાફ્ટ
- mary tudor => મેરી ટ્યુડર
- mary therese mccarthy => મેરી થેરેસ મેકકાર્થી
- mary stuart => મેરી સ્ટુઅર્ટ
- mary shelley => મેરી શેલી
- mary queen of scots => સ્કોટલેન્ડની મેરી રાણી
- mary pickford => મેરી પિકફોર્ડ
- mary morse baker eddy => મેરી મોર્સ બેકર એડી
- mary mcleod bethune => મેરી મેકલોડ બેથુન
- mary mccauley => મેરી મેકકોલી
- mary wollstonecraft shelley => મેરી વોલ્સ્ટોનક્રાફ્ટ શેલી
- marya sklodowska => મેરી ક્યુરી
- mary-bud => મેરી-બદ
- maryland => મેરીલેંડ
- maryland chicken => મેરીલેન્ડ ચિકન
- maryland golden aster => મેરીલેન્ડ ગોલ્ડન એસ્ટર
- maryland yellowthroat => મેરીલૅન્ડ યેલોથ્રોટ
- marylander => મેરીલેન્ડર
- maryolatry => મેરિયોલેટ્રી
- marysole => મેરિસોલ
Definitions and Meaning of mary wollstonecraft godwin in English
mary wollstonecraft godwin (n)
English writer and early feminist who denied male supremacy and advocated equal education for women; mother of Mary Shelley (1759-1797)
FAQs About the word mary wollstonecraft godwin
મેરી વોલ્સ્ટોનક્રાફ્ટ ગોડવિન
English writer and early feminist who denied male supremacy and advocated equal education for women; mother of Mary Shelley (1759-1797)
No synonyms found.
No antonyms found.
mary wollstonecraft => મેરી વોલ્સ્ટોનક્રાફ્ટ, mary tudor => મેરી ટ્યુડર, mary therese mccarthy => મેરી થેરેસ મેકકાર્થી, mary stuart => મેરી સ્ટુઅર્ટ, mary shelley => મેરી શેલી,