Gujarati Meaning of mary douglas leakey
મેરી ડગ્લસ લિકી
Other Gujarati words related to મેરી ડગ્લસ લિકી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mary douglas leakey
- mary baker eddy => મેરી બેકર એડી
- mary augusta arnold ward => મેરી ઓગસ્ટા આર્નોલ્ડ વોર્ડ
- mary ann evans => મેરી એન ઇવાન્સ
- mary => મેરી
- marxist-leninist => માર્કસવાદી-લેનિનવાદી
- marxist => માર્ક્સવાદી
- marxism-leninism => માર્ક્સવાદ-લેનિનવાદ
- marxism => માર્ક્સવાદ
- marx brothers => માર્ક્સ બ્રધર્સ
- marx => માર્ક્સ
- mary flannery o'connor => મેરી ફ્લેનરી ઓ'કનર
- mary godwin wollstonecraft shelley => મેરી ગોડવિન વોલ્સ્ટોનક્રાફ્ટ શેલી
- mary harris jones => મેરી હેરિસ જોન્સ
- mary i => મેરી I
- mary ii => મેરી II
- mary jane => મેરી જીન
- mary leakey => મેરી લીકી
- mary leontyne price => મેરી લિઓંટાઇન પ્રાઇસ
- mary ludwig hays mccauley => મેરી લુડવીગ હેસ મેક્કોલી
- mary magdalen => મેરી મેગ્ડાલેન
Definitions and Meaning of mary douglas leakey in English
mary douglas leakey (n)
English paleontologist (the wife of Louis Leakey) who discovered the Zinjanthropus skull that was 1,750,000 years old (1913-1996)
FAQs About the word mary douglas leakey
મેરી ડગ્લસ લિકી
English paleontologist (the wife of Louis Leakey) who discovered the Zinjanthropus skull that was 1,750,000 years old (1913-1996)
No synonyms found.
No antonyms found.
mary baker eddy => મેરી બેકર એડી, mary augusta arnold ward => મેરી ઓગસ્ટા આર્નોલ્ડ વોર્ડ, mary ann evans => મેરી એન ઇવાન્સ, mary => મેરી, marxist-leninist => માર્કસવાદી-લેનિનવાદી,