Gujarati Meaning of martha jane burk
માર્થા જાને બર્ક
Other Gujarati words related to માર્થા જાને બર્ક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of martha jane burk
- martha graham => માર્થા ગ્રાહામ
- martha beatrice potter webb => માર્થા બીટ્રિસ પોટર વેબ
- mar-text => માર-ટેક્સ્ટ
- martes zibellina => માર્ટેજ ઝીબેલીના
- martes pennanti => માર્ટેસ પેનાન્ટી
- martes martes => મંગળવાર
- martes foina => માર્ટેસ ફોઈના
- martes americana => માર્ટીસ અમેરિકના
- martes => મંગળવાર
- martern => માર્ટન
Definitions and Meaning of martha jane burk in English
martha jane burk (n)
United States frontierswoman and legendary figure of the Wild West noted for her marksmanship (1852-1903)
FAQs About the word martha jane burk
માર્થા જાને બર્ક
United States frontierswoman and legendary figure of the Wild West noted for her marksmanship (1852-1903)
No synonyms found.
No antonyms found.
martha graham => માર્થા ગ્રાહામ, martha beatrice potter webb => માર્થા બીટ્રિસ પોટર વેબ, mar-text => માર-ટેક્સ્ટ, martes zibellina => માર્ટેજ ઝીબેલીના, martes pennanti => માર્ટેસ પેનાન્ટી,