Gujarati Meaning of martern
માર્ટન
Other Gujarati words related to માર્ટન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of martern
- martes => મંગળવાર
- martes americana => માર્ટીસ અમેરિકના
- martes foina => માર્ટેસ ફોઈના
- martes martes => મંગળવાર
- martes pennanti => માર્ટેસ પેનાન્ટી
- martes zibellina => માર્ટેજ ઝીબેલીના
- mar-text => માર-ટેક્સ્ટ
- martha beatrice potter webb => માર્થા બીટ્રિસ પોટર વેબ
- martha graham => માર્થા ગ્રાહામ
- martha jane burk => માર્થા જાને બર્ક
Definitions and Meaning of martern in English
martern (n.)
Same as Marten.
FAQs About the word martern
માર્ટન
Same as Marten.
No synonyms found.
No antonyms found.
martensite => માર્ટેન્સાઇટ, marten cat => માર્ટેન બિલાડી, marten => માર્ટેન, martello tower => માર્ટેલો ટાવર, marteline => માર્ટેલિન,