Gujarati Meaning of martial art
માર્શલ આર્ટ
Other Gujarati words related to માર્શલ આર્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of martial art
- martial => માર્શલ
- marti => માર્ટિ
- martha's vineyard => માર્થાની દ્રાક્ષવાડી
- martha jane burke => માર્થા જાન બર્ક
- martha jane burk => માર્થા જાને બર્ક
- martha graham => માર્થા ગ્રાહામ
- martha beatrice potter webb => માર્થા બીટ્રિસ પોટર વેબ
- mar-text => માર-ટેક્સ્ટ
- martes zibellina => માર્ટેજ ઝીબેલીના
- martes pennanti => માર્ટેસ પેનાન્ટી
Definitions and Meaning of martial art in English
martial art (n)
any of several Oriental arts of weaponless self-defense; usually practiced as a sport
FAQs About the word martial art
માર્શલ આર્ટ
any of several Oriental arts of weaponless self-defense; usually practiced as a sport
No synonyms found.
No antonyms found.
martial => માર્શલ, marti => માર્ટિ, martha's vineyard => માર્થાની દ્રાક્ષવાડી, martha jane burke => માર્થા જાન બર્ક, martha jane burk => માર્થા જાને બર્ક,