Tamil Meaning of magnoliidae
மாகனோலியாடி
Other Tamil words related to மாகனோலியாடி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of magnoliidae
- magnoliid dicot genus => மேக்னோலியிட் டைகோட் இனம்
- magnoliid dicot family => மேக்னோலியிட் டைக்கோட் குடும்பம்
- magnoliaceous => மக்னோலியேசியஸ்
- magnoliaceae => மேக்னோலியேசியே
- magnolia virginiana => மாக்னோலியா வெர்ஜீனியானா
- magnolia tripetala => மாக்னோலியா டிரிபெட்டலா
- magnolia stellata => மேக்னோலியா ஸ்டெல்லாட்டா
- magnolia state => மாக்னோலியா ஸ்டேட்
- magnolia soulangiana => மேக்னோலியா சோலான்ஜியானா
- magnolia macrophylla => மக்னோலியா மேக்ரோபிலா
- magnoliophyta => மாக்னோலியோபைடா
- magnoliopsid => மேக்னோலியோப்சிட்
- magnoliopsid family => மக்னோலியோப்சிட் குடும்பம்
- magnoliopsid genus => மேக்னோலியோப்சிഡ் வகை
- magnoliopsida => மாக்னோலியோப்சிடா
- magnum => மேக்னம்
- magnum opus => மேக்னம் ஓபஸ்
- magnus hitch => மேக்னஸ் ஹிட்ச்
- magot => மேகாட்
- magot-pie => மேகோட்-பை
Definitions and Meaning of magnoliidae in English
magnoliidae (n)
a group of families of trees and shrubs and herbs having well-developed perianths and apocarpous ovaries and generally regarded as the most primitive extant flowering plants; contains 36 families including Magnoliaceae and Ranunculaceae; sometimes classified as a superorder
FAQs About the word magnoliidae
மாகனோலியாடி
a group of families of trees and shrubs and herbs having well-developed perianths and apocarpous ovaries and generally regarded as the most primitive extant flo
No synonyms found.
No antonyms found.
magnoliid dicot genus => மேக்னோலியிட் டைகோட் இனம், magnoliid dicot family => மேக்னோலியிட் டைக்கோட் குடும்பம், magnoliaceous => மக்னோலியேசியஸ், magnoliaceae => மேக்னோலியேசியே, magnolia virginiana => மாக்னோலியா வெர்ஜீனியானா,