Tamil Meaning of magnoliid dicot genus
மேக்னோலியிட் டைகோட் இனம்
Other Tamil words related to மேக்னோலியிட் டைகோட் இனம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of magnoliid dicot genus
- magnoliid dicot family => மேக்னோலியிட் டைக்கோட் குடும்பம்
- magnoliaceous => மக்னோலியேசியஸ்
- magnoliaceae => மேக்னோலியேசியே
- magnolia virginiana => மாக்னோலியா வெர்ஜீனியானா
- magnolia tripetala => மாக்னோலியா டிரிபெட்டலா
- magnolia stellata => மேக்னோலியா ஸ்டெல்லாட்டா
- magnolia state => மாக்னோலியா ஸ்டேட்
- magnolia soulangiana => மேக்னோலியா சோலான்ஜியானா
- magnolia macrophylla => மக்னோலியா மேக்ரோபிலா
- magnolia grandiflora => மேக்னோலியா கிரான்டிஃப்ளோரா
- magnoliidae => மாகனோலியாடி
- magnoliophyta => மாக்னோலியோபைடா
- magnoliopsid => மேக்னோலியோப்சிட்
- magnoliopsid family => மக்னோலியோப்சிட் குடும்பம்
- magnoliopsid genus => மேக்னோலியோப்சிഡ் வகை
- magnoliopsida => மாக்னோலியோப்சிடா
- magnum => மேக்னம்
- magnum opus => மேக்னம் ஓபஸ்
- magnus hitch => மேக்னஸ் ஹிட்ச்
- magot => மேகாட்
Definitions and Meaning of magnoliid dicot genus in English
magnoliid dicot genus (n)
genus of dicotyledonous flowering plants regarded as among the most primitive of extant angiosperms
FAQs About the word magnoliid dicot genus
மேக்னோலியிட் டைகோட் இனம்
genus of dicotyledonous flowering plants regarded as among the most primitive of extant angiosperms
No synonyms found.
No antonyms found.
magnoliid dicot family => மேக்னோலியிட் டைக்கோட் குடும்பம், magnoliaceous => மக்னோலியேசியஸ், magnoliaceae => மேக்னோலியேசியே, magnolia virginiana => மாக்னோலியா வெர்ஜீனியானா, magnolia tripetala => மாக்னோலியா டிரிபெட்டலா,