Tamil Meaning of magnoliaceous
மக்னோலியேசியஸ்
Other Tamil words related to மக்னோலியேசியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of magnoliaceous
- magnoliaceae => மேக்னோலியேசியே
- magnolia virginiana => மாக்னோலியா வெர்ஜீனியானா
- magnolia tripetala => மாக்னோலியா டிரிபெட்டலா
- magnolia stellata => மேக்னோலியா ஸ்டெல்லாட்டா
- magnolia state => மாக்னோலியா ஸ்டேட்
- magnolia soulangiana => மேக்னோலியா சோலான்ஜியானா
- magnolia macrophylla => மக்னோலியா மேக்ரோபிலா
- magnolia grandiflora => மேக்னோலியா கிரான்டிஃப்ளோரா
- magnolia fraseri => மாக்னோலியா ஃப்ரேசேரி
- magnolia family => மேக்னோலியா குடும்பம்
- magnoliid dicot family => மேக்னோலியிட் டைக்கோட் குடும்பம்
- magnoliid dicot genus => மேக்னோலியிட் டைகோட் இனம்
- magnoliidae => மாகனோலியாடி
- magnoliophyta => மாக்னோலியோபைடா
- magnoliopsid => மேக்னோலியோப்சிட்
- magnoliopsid family => மக்னோலியோப்சிட் குடும்பம்
- magnoliopsid genus => மேக்னோலியோப்சிഡ் வகை
- magnoliopsida => மாக்னோலியோப்சிடா
- magnum => மேக்னம்
- magnum opus => மேக்னம் ஓபஸ்
Definitions and Meaning of magnoliaceous in English
magnoliaceous (a.)
Pertaining to a natural order (Magnoliaceae) of trees of which the magnolia, the tulip tree, and the star anise are examples.
FAQs About the word magnoliaceous
மக்னோலியேசியஸ்
Pertaining to a natural order (Magnoliaceae) of trees of which the magnolia, the tulip tree, and the star anise are examples.
No synonyms found.
No antonyms found.
magnoliaceae => மேக்னோலியேசியே, magnolia virginiana => மாக்னோலியா வெர்ஜீனியானா, magnolia tripetala => மாக்னோலியா டிரிபெட்டலா, magnolia stellata => மேக்னோலியா ஸ்டெல்லாட்டா, magnolia state => மாக்னோலியா ஸ்டேட்,