Tamil Meaning of loresman
லோரெஸ்மன்
Other Tamil words related to லோரெஸ்மன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of loresman
- lorenzo the magnificent => லோரென்சோ தி மேக்னிஃபிஸன்ட்
- lorenzo ganganelli => லோரென்சோ கங்கனெல்லி
- lorenzo dressing => லோரென்ஸோ டிரசிங்
- lorenz okenfuss => லாரன்ஸ் ஓகன்ஃபஸ்
- lorenz oken => லோரன்ஸ் ஓகென்
- lorenz milton hart => லாரன்ஸ் மில்டன் ஹார்ட்
- lorenz hart => லாரன்ஸ் ஹார்ட்
- lorenz => லோரென்ஸ்
- lorentz force => லாரண்ட்ஸ் விசை
- lorentz => லாரன்ஸ்
Definitions and Meaning of loresman in English
loresman (n.)
An instructor.
FAQs About the word loresman
லோரெஸ்மன்
An instructor.
No synonyms found.
No antonyms found.
lorenzo the magnificent => லோரென்சோ தி மேக்னிஃபிஸன்ட், lorenzo ganganelli => லோரென்சோ கங்கனெல்லி, lorenzo dressing => லோரென்ஸோ டிரசிங், lorenz okenfuss => லாரன்ஸ் ஓகன்ஃபஸ், lorenz oken => லோரன்ஸ் ஓகென்,