Tamil Meaning of lorentz
லாரன்ஸ்
Other Tamil words related to லாரன்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lorentz
- lorentz force => லாரண்ட்ஸ் விசை
- lorenz => லோரென்ஸ்
- lorenz hart => லாரன்ஸ் ஹார்ட்
- lorenz milton hart => லாரன்ஸ் மில்டன் ஹார்ட்
- lorenz oken => லோரன்ஸ் ஓகென்
- lorenz okenfuss => லாரன்ஸ் ஓகன்ஃபஸ்
- lorenzo dressing => லோரென்ஸோ டிரசிங்
- lorenzo ganganelli => லோரென்சோ கங்கனெல்லி
- lorenzo the magnificent => லோரென்சோ தி மேக்னிஃபிஸன்ட்
- loresman => லோரெஸ்மன்
Definitions and Meaning of lorentz in English
lorentz (n)
Dutch physicist noted for work on electromagnetic theory (1853-1928)
FAQs About the word lorentz
லாரன்ஸ்
Dutch physicist noted for work on electromagnetic theory (1853-1928)
No synonyms found.
No antonyms found.
loren => லோரென், lorelei => லோரெலி, lorel => லாரல், loreal => லோரியல், lore => லோர்,