Tamil Meaning of loretta young
லொரெட்டா யங்
Other Tamil words related to லொரெட்டா யங்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of loretta young
- loreto => லொரேடோ
- loresman => லோரெஸ்மன்
- lorenzo the magnificent => லோரென்சோ தி மேக்னிஃபிஸன்ட்
- lorenzo ganganelli => லோரென்சோ கங்கனெல்லி
- lorenzo dressing => லோரென்ஸோ டிரசிங்
- lorenz okenfuss => லாரன்ஸ் ஓகன்ஃபஸ்
- lorenz oken => லோரன்ஸ் ஓகென்
- lorenz milton hart => லாரன்ஸ் மில்டன் ஹார்ட்
- lorenz hart => லாரன்ஸ் ஹார்ட்
- lorenz => லோரென்ஸ்
Definitions and Meaning of loretta young in English
loretta young (n)
United States film and television actress (1913-2000)
FAQs About the word loretta young
லொரெட்டா யங்
United States film and television actress (1913-2000)
No synonyms found.
No antonyms found.
loreto => லொரேடோ, loresman => லோரெஸ்மன், lorenzo the magnificent => லோரென்சோ தி மேக்னிஃபிஸன்ட், lorenzo ganganelli => லோரென்சோ கங்கனெல்லி, lorenzo dressing => லோரென்ஸோ டிரசிங்,