Tamil Meaning of lathyrus pratensis
லேத்திரஸ் பிராட்டென்சிஸ்
Other Tamil words related to லேத்திரஸ் பிராட்டென்சிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lathyrus pratensis
- lathyrus palustris => லேத்திரஸ் பாலஸ்ட்ரிஸ்
- lathyrus odoratus => வாசனை நறுமணம்
- lathyrus nissolia => læthairās nissōliya
- lathyrus niger => கருப்பு லாத்திரஸ்
- lathyrus maritimus => லேதிரஸ் மரிடிமஸ்
- lathyrus latifolius => லேதிர்சஸ் லேடிஃபோலியஸ்
- lathyrus japonicus => லதிரஸ் ஜப்பானிக்கஸ்
- lathyrus hirsutus => லேத்திரஸ் ஹிர்சுடஸ்
- lathyrus => லத்திர்ஸ்
- lathy => லத்தி
- lathyrus sativus => லத்திருஸ் சாடிவஸ்
- lathyrus splendens => லேத்திரஸ் ஸ்ப்லெண்டன்ஸ்
- lathyrus sylvestris => காட்டு சணப்பு
- lathyrus tuberosus => லேத்திரஸ் டூபெரோசஸ்
- lathyrus vernus => நீலப் பயறு
- latian => லத்தீன்
- latibulize => லேடிபூலைஸ்
- latibulized => லேட்டிபியுலேசைஸ் செய்யப்பட்ட
- latibulizing => லாடிபுலைசிங்
- latibulum => லாட்டிபுலம்
Definitions and Meaning of lathyrus pratensis in English
lathyrus pratensis (n)
scrambling perennial Eurasian wild pea having yellowish flowers and compressed seed pods; cultivated for forage
FAQs About the word lathyrus pratensis
லேத்திரஸ் பிராட்டென்சிஸ்
scrambling perennial Eurasian wild pea having yellowish flowers and compressed seed pods; cultivated for forage
No synonyms found.
No antonyms found.
lathyrus palustris => லேத்திரஸ் பாலஸ்ட்ரிஸ், lathyrus odoratus => வாசனை நறுமணம், lathyrus nissolia => læthairās nissōliya, lathyrus niger => கருப்பு லாத்திரஸ், lathyrus maritimus => லேதிரஸ் மரிடிமஸ்,