Tamil Meaning of lathyrus nissolia
læthairās nissōliya
Other Tamil words related to læthairās nissōliya
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lathyrus nissolia
- lathyrus niger => கருப்பு லாத்திரஸ்
- lathyrus maritimus => லேதிரஸ் மரிடிமஸ்
- lathyrus latifolius => லேதிர்சஸ் லேடிஃபோலியஸ்
- lathyrus japonicus => லதிரஸ் ஜப்பானிக்கஸ்
- lathyrus hirsutus => லேத்திரஸ் ஹிர்சுடஸ்
- lathyrus => லத்திர்ஸ்
- lathy => லத்தி
- lathwork => லேத்வொர்க்
- lath-shaped => லேத் போன்ற வடிவம்
- laths => லத்துகள்
- lathyrus odoratus => வாசனை நறுமணம்
- lathyrus palustris => லேத்திரஸ் பாலஸ்ட்ரிஸ்
- lathyrus pratensis => லேத்திரஸ் பிராட்டென்சிஸ்
- lathyrus sativus => லத்திருஸ் சாடிவஸ்
- lathyrus splendens => லேத்திரஸ் ஸ்ப்லெண்டன்ஸ்
- lathyrus sylvestris => காட்டு சணப்பு
- lathyrus tuberosus => லேத்திரஸ் டூபெரோசஸ்
- lathyrus vernus => நீலப் பயறு
- latian => லத்தீன்
- latibulize => லேடிபூலைஸ்
Definitions and Meaning of lathyrus nissolia in English
lathyrus nissolia (n)
annual European vetch with red flowers
FAQs About the word lathyrus nissolia
læthairās nissōliya
annual European vetch with red flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
lathyrus niger => கருப்பு லாத்திரஸ், lathyrus maritimus => லேதிரஸ் மரிடிமஸ், lathyrus latifolius => லேதிர்சஸ் லேடிஃபோலியஸ், lathyrus japonicus => லதிரஸ் ஜப்பானிக்கஸ், lathyrus hirsutus => லேத்திரஸ் ஹிர்சுடஸ்,