Tamil Meaning of lathyrus odoratus
வாசனை நறுமணம்
Other Tamil words related to வாசனை நறுமணம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lathyrus odoratus
- lathyrus nissolia => læthairās nissōliya
- lathyrus niger => கருப்பு லாத்திரஸ்
- lathyrus maritimus => லேதிரஸ் மரிடிமஸ்
- lathyrus latifolius => லேதிர்சஸ் லேடிஃபோலியஸ்
- lathyrus japonicus => லதிரஸ் ஜப்பானிக்கஸ்
- lathyrus hirsutus => லேத்திரஸ் ஹிர்சுடஸ்
- lathyrus => லத்திர்ஸ்
- lathy => லத்தி
- lathwork => லேத்வொர்க்
- lath-shaped => லேத் போன்ற வடிவம்
- lathyrus palustris => லேத்திரஸ் பாலஸ்ட்ரிஸ்
- lathyrus pratensis => லேத்திரஸ் பிராட்டென்சிஸ்
- lathyrus sativus => லத்திருஸ் சாடிவஸ்
- lathyrus splendens => லேத்திரஸ் ஸ்ப்லெண்டன்ஸ்
- lathyrus sylvestris => காட்டு சணப்பு
- lathyrus tuberosus => லேத்திரஸ் டூபெரோசஸ்
- lathyrus vernus => நீலப் பயறு
- latian => லத்தீன்
- latibulize => லேடிபூலைஸ்
- latibulized => லேட்டிபியுலேசைஸ் செய்யப்பட்ட
Definitions and Meaning of lathyrus odoratus in English
lathyrus odoratus (n)
climbing garden plant having fragrant pastel-colored flowers
FAQs About the word lathyrus odoratus
வாசனை நறுமணம்
climbing garden plant having fragrant pastel-colored flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
lathyrus nissolia => læthairās nissōliya, lathyrus niger => கருப்பு லாத்திரஸ், lathyrus maritimus => லேதிரஸ் மரிடிமஸ், lathyrus latifolius => லேதிர்சஸ் லேடிஃபோலியஸ், lathyrus japonicus => லதிரஸ் ஜப்பானிக்கஸ்,