Tamil Meaning of katharometer
கேத்தாரோமீட்டர்
Other Tamil words related to கேத்தாரோமீட்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of katharometer
- katharobe => கத்தரோப்
- katharine houghton hepburn => கேதரின் ஹாட்டன் ஹெபர்ன்
- katharine hepburn => கேத்ரின் ஹெப்பர்ன்
- katharevusa => காத்தரேவுச
- kate smith => கேட் ஸ்மித்
- kate o'flaherty chopin => கேட் ஓ'ஃபிளஹேஃர்டி சோபின்
- kate chopin => கேட் சோபின்
- kate => கேட்
- katastate => காட்டாஸ்டேட்
- katari => கதாரி
- katharsis => கதார்சிஸ்
- katherine anne porter => கேதரின் அன்னே போர்ட்டர்
- katherine cornell => கதரின் கொர்னெல்
- katherine mansfield => கatherine mansfield
- kathetal => கத்தேட்டல்
- kathetometer => காத்திடோமீட்டர்
- kathleen mansfield beauchamp => கேத்லீன் மான்ஸ்ஃபீல்டு பியூச்சாம்பு
- kathmandu => காட்மாண்டு
- katmai national park => கட்மை தேசிய பூங்கா
- katmandu => காட்மாண்டு
Definitions and Meaning of katharometer in English
katharometer (n)
measures thermal conductivity
FAQs About the word katharometer
கேத்தாரோமீட்டர்
measures thermal conductivity
No synonyms found.
No antonyms found.
katharobe => கத்தரோப், katharine houghton hepburn => கேதரின் ஹாட்டன் ஹெபர்ன், katharine hepburn => கேத்ரின் ஹெப்பர்ன், katharevusa => காத்தரேவுச, kate smith => கேட் ஸ்மித்,