Tamil Meaning of katharine houghton hepburn
கேதரின் ஹாட்டன் ஹெபர்ன்
Other Tamil words related to கேதரின் ஹாட்டன் ஹெபர்ன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of katharine houghton hepburn
- katharobe => கத்தரோப்
- katharometer => கேத்தாரோமீட்டர்
- katharsis => கதார்சிஸ்
- katherine anne porter => கேதரின் அன்னே போர்ட்டர்
- katherine cornell => கதரின் கொர்னெல்
- katherine mansfield => கatherine mansfield
- kathetal => கத்தேட்டல்
- kathetometer => காத்திடோமீட்டர்
- kathleen mansfield beauchamp => கேத்லீன் மான்ஸ்ஃபீல்டு பியூச்சாம்பு
- kathmandu => காட்மாண்டு
Definitions and Meaning of katharine houghton hepburn in English
katharine houghton hepburn (n)
United States film actress who appeared in many films with Spencer Tracy (1907-2003)
FAQs About the word katharine houghton hepburn
கேதரின் ஹாட்டன் ஹெபர்ன்
United States film actress who appeared in many films with Spencer Tracy (1907-2003)
No synonyms found.
No antonyms found.
katharine hepburn => கேத்ரின் ஹெப்பர்ன், katharevusa => காத்தரேவுச, kate smith => கேட் ஸ்மித், kate o'flaherty chopin => கேட் ஓ'ஃபிளஹேஃர்டி சோபின், kate chopin => கேட் சோபின்,