Tamil Meaning of katharobe
கத்தரோப்
Other Tamil words related to கத்தரோப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of katharobe
- katharine houghton hepburn => கேதரின் ஹாட்டன் ஹெபர்ன்
- katharine hepburn => கேத்ரின் ஹெப்பர்ன்
- katharevusa => காத்தரேவுச
- kate smith => கேட் ஸ்மித்
- kate o'flaherty chopin => கேட் ஓ'ஃபிளஹேஃர்டி சோபின்
- kate chopin => கேட் சோபின்
- kate => கேட்
- katastate => காட்டாஸ்டேட்
- katari => கதாரி
- katar peninsula => கத்தார் தீபகற்பம்
- katharometer => கேத்தாரோமீட்டர்
- katharsis => கதார்சிஸ்
- katherine anne porter => கேதரின் அன்னே போர்ட்டர்
- katherine cornell => கதரின் கொர்னெல்
- katherine mansfield => கatherine mansfield
- kathetal => கத்தேட்டல்
- kathetometer => காத்திடோமீட்டர்
- kathleen mansfield beauchamp => கேத்லீன் மான்ஸ்ஃபீல்டு பியூச்சாம்பு
- kathmandu => காட்மாண்டு
- katmai national park => கட்மை தேசிய பூங்கா
Definitions and Meaning of katharobe in English
katharobe (n)
an organism that lives in an oxygenated medium lacking organic matter
FAQs About the word katharobe
கத்தரோப்
an organism that lives in an oxygenated medium lacking organic matter
No synonyms found.
No antonyms found.
katharine houghton hepburn => கேதரின் ஹாட்டன் ஹெபர்ன், katharine hepburn => கேத்ரின் ஹெப்பர்ன், katharevusa => காத்தரேவுச, kate smith => கேட் ஸ்மித், kate o'flaherty chopin => கேட் ஓ'ஃபிளஹேஃர்டி சோபின்,