Tamil Meaning of john merven carrere
ஜான் மெர்வென் கேரெர்
Other Tamil words related to ஜான் மெர்வென் கேரெர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john merven carrere
- john mercer => ஜான் மெர்சர்
- john mcgraw => ஜான் மெக்ரா
- john mccormick => ஜான் மெக்கோர்மிக்
- john maynard keynes => ஜான் மெய்னார்ட் கெயின்ஸ்
- john masefield => ஜான் மஸீஃபீல்ட்
- john marquand => ஜான் மார்க்வான்ட்
- john major => ஜான் மேஜர்
- john macleod => ஜான் மெக்லியோட்
- john luther jones => ஜான் லூதர் ஜோன்ஸ்
- john locke => ஜான் லாக்
- john mill => ஜான் மில்
- john milton => ஜான் மில்டன்
- john mitchell => ஜான் மிட்செல்
- john muir => ஜான் முயர்
- john napier => ஜான் நேப்பியர்
- john of gaunt => ஆஃப் கான்ட் ஜான்
- john orley allen tate => ஜான் ஓர்லி அலென் டேட்
- john osborne => ஜான் ஓஸ்போர்ன்
- john paul i => ஜான் பால் I
- john paul ii => ஜான் பால் II
Definitions and Meaning of john merven carrere in English
john merven carrere (n)
United States architect who with his partner Thomas Hastings designed many important public buildings (1858-1911)
FAQs About the word john merven carrere
ஜான் மெர்வென் கேரெர்
United States architect who with his partner Thomas Hastings designed many important public buildings (1858-1911)
No synonyms found.
No antonyms found.
john mercer => ஜான் மெர்சர், john mcgraw => ஜான் மெக்ரா, john mccormick => ஜான் மெக்கோர்மிக், john maynard keynes => ஜான் மெய்னார்ட் கெயின்ஸ், john masefield => ஜான் மஸீஃபீல்ட்,