Tamil Meaning of john luther jones
ஜான் லூதர் ஜோன்ஸ்
Other Tamil words related to ஜான் லூதர் ஜோன்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john luther jones
- john locke => ஜான் லாக்
- john lennon => ஜான் லெனன்
- john le carre => ஜான் லே கரே
- john lackland => ஜான் லக்லண்ட்
- john l. lewis => ஜான் எல். லூயிஸ்
- john l. h. down => ஜான் எல். எச். டவுன்
- john knox => ஜான் நாக்ஸ்
- john kenneth galbraith => ஜான் கென்னத் கால்ப்ரெய்த்
- john keble => ஜான் கேபிள்
- john keats => ஜான் கீட்ஸ்
- john macleod => ஜான் மெக்லியோட்
- john major => ஜான் மேஜர்
- john marquand => ஜான் மார்க்வான்ட்
- john masefield => ஜான் மஸீஃபீல்ட்
- john maynard keynes => ஜான் மெய்னார்ட் கெயின்ஸ்
- john mccormick => ஜான் மெக்கோர்மிக்
- john mcgraw => ஜான் மெக்ரா
- john mercer => ஜான் மெர்சர்
- john merven carrere => ஜான் மெர்வென் கேரெர்
- john mill => ஜான் மில்
Definitions and Meaning of john luther jones in English
john luther jones (n)
United States railroad engineer who died trying to stop his train from crashing into another train; a friend wrote a famous ballad describing the incident (1864-1900)
FAQs About the word john luther jones
ஜான் லூதர் ஜோன்ஸ்
United States railroad engineer who died trying to stop his train from crashing into another train; a friend wrote a famous ballad describing the incident (1864
No synonyms found.
No antonyms found.
john locke => ஜான் லாக், john lennon => ஜான் லெனன், john le carre => ஜான் லே கரே, john lackland => ஜான் லக்லண்ட், john l. lewis => ஜான் எல். லூயிஸ்,