Tamil Meaning of john mercer
ஜான் மெர்சர்
Other Tamil words related to ஜான் மெர்சர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john mercer
- john mcgraw => ஜான் மெக்ரா
- john mccormick => ஜான் மெக்கோர்மிக்
- john maynard keynes => ஜான் மெய்னார்ட் கெயின்ஸ்
- john masefield => ஜான் மஸீஃபீல்ட்
- john marquand => ஜான் மார்க்வான்ட்
- john major => ஜான் மேஜர்
- john macleod => ஜான் மெக்லியோட்
- john luther jones => ஜான் லூதர் ஜோன்ஸ்
- john locke => ஜான் லாக்
- john lennon => ஜான் லெனன்
- john merven carrere => ஜான் மெர்வென் கேரெர்
- john mill => ஜான் மில்
- john milton => ஜான் மில்டன்
- john mitchell => ஜான் மிட்செல்
- john muir => ஜான் முயர்
- john napier => ஜான் நேப்பியர்
- john of gaunt => ஆஃப் கான்ட் ஜான்
- john orley allen tate => ஜான் ஓர்லி அலென் டேட்
- john osborne => ஜான் ஓஸ்போர்ன்
- john paul i => ஜான் பால் I
Definitions and Meaning of john mercer in English
john mercer (n)
British maker of printed calico cloth who invented mercerizing (1791-1866)
FAQs About the word john mercer
ஜான் மெர்சர்
British maker of printed calico cloth who invented mercerizing (1791-1866)
No synonyms found.
No antonyms found.
john mcgraw => ஜான் மெக்ரா, john mccormick => ஜான் மெக்கோர்மிக், john maynard keynes => ஜான் மெய்னார்ட் கெயின்ஸ், john masefield => ஜான் மஸீஃபீல்ட், john marquand => ஜான் மார்க்வான்ட்,