Tamil Meaning of john llewelly lewis
john llewelly lewis
Other Tamil words related to john llewelly lewis
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john llewelly lewis
- john lennon => ஜான் லெனன்
- john le carre => ஜான் லே கரே
- john lackland => ஜான் லக்லண்ட்
- john l. lewis => ஜான் எல். லூயிஸ்
- john l. h. down => ஜான் எல். எச். டவுன்
- john knox => ஜான் நாக்ஸ்
- john kenneth galbraith => ஜான் கென்னத் கால்ப்ரெய்த்
- john keble => ஜான் கேபிள்
- john keats => ஜான் கீட்ஸ்
- john joseph mcgraw => ஜான் ஜோசப் மெக்ராவ்
- john locke => ஜான் லாக்
- john luther jones => ஜான் லூதர் ஜோன்ஸ்
- john macleod => ஜான் மெக்லியோட்
- john major => ஜான் மேஜர்
- john marquand => ஜான் மார்க்வான்ட்
- john masefield => ஜான் மஸீஃபீல்ட்
- john maynard keynes => ஜான் மெய்னார்ட் கெயின்ஸ்
- john mccormick => ஜான் மெக்கோர்மிக்
- john mcgraw => ஜான் மெக்ரா
- john mercer => ஜான் மெர்சர்
Definitions and Meaning of john llewelly lewis in English
john llewelly lewis (n)
United States labor leader who was president of the United Mine Workers of America from 1920 to 1960 and president of the Congress of Industrial Organizations from 1935 to 1940 (1880-1969)
FAQs About the word john llewelly lewis
Definition not available
United States labor leader who was president of the United Mine Workers of America from 1920 to 1960 and president of the Congress of Industrial Organizations f
No synonyms found.
No antonyms found.
john lennon => ஜான் லெனன், john le carre => ஜான் லே கரே, john lackland => ஜான் லக்லண்ட், john l. lewis => ஜான் எல். லூயிஸ், john l. h. down => ஜான் எல். எச். டவுன்,