Gujarati Meaning of japanese islands
જાપાની ટાપુઓ
Other Gujarati words related to જાપાની ટાપુઓ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of japanese islands
- japanese iris => જાપાની આરિસ
- japanese hop => જાપાની હોપ
- japanese honeysuckle => જાપાનીજ હોનીસકલ
- japanese flowering cherry => જાપાનીઝ ફૂલોનો ચેરીનો વૃક્ષ
- japanese deity => જાપાની દેવ
- japanese deer => જાપાની હરણ
- japanese crab => જાપાની કરચલો
- japanese clover => જાપાની ક્લોવર
- japanese chestnut => જાપાનીઝ ચેસ્ટનટ
- japanese chess => જાપાનીઝ ચેસ
- japanese ivy => જાપાનીઝ આઇવી
- japanese lacquer tree => જાપાની લેકર વૃક્ષ
- japanese lawn grass => જાપાનીઝ લોન ઘાસ
- japanese leaf => જાપાની પાન
- japanese leek => જાપાની લસણ
- japanese lilac => જાપાનીઝ લાઈલેક
- japanese lime => જાપાની નીંબુ
- japanese linden => જાપાની લિંડન
- japanese maple => જાપાનીઝ મેપલ
- japanese medlar => જાપાનીઝ મેડલાર
Definitions and Meaning of japanese islands in English
japanese islands (n)
a string of more than 3,000 islands to the east of Asia extending 1,300 miles between the Sea of Japan and the western Pacific Ocean
FAQs About the word japanese islands
જાપાની ટાપુઓ
a string of more than 3,000 islands to the east of Asia extending 1,300 miles between the Sea of Japan and the western Pacific Ocean
No synonyms found.
No antonyms found.
japanese iris => જાપાની આરિસ, japanese hop => જાપાની હોપ, japanese honeysuckle => જાપાનીજ હોનીસકલ, japanese flowering cherry => જાપાનીઝ ફૂલોનો ચેરીનો વૃક્ષ, japanese deity => જાપાની દેવ,