Gujarati Meaning of japanese honeysuckle
જાપાનીજ હોનીસકલ
Other Gujarati words related to જાપાનીજ હોનીસકલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of japanese honeysuckle
- japanese flowering cherry => જાપાનીઝ ફૂલોનો ચેરીનો વૃક્ષ
- japanese deity => જાપાની દેવ
- japanese deer => જાપાની હરણ
- japanese crab => જાપાની કરચલો
- japanese clover => જાપાની ક્લોવર
- japanese chestnut => જાપાનીઝ ચેસ્ટનટ
- japanese chess => જાપાનીઝ ચેસ
- japanese cherry => જાપાનીઝ ચેરી
- japanese cedar => જાપાનીઝ સીડાર
- japanese carpet grass => જાપાનીઝ કાર્પેટ ગ્રાસ
- japanese hop => જાપાની હોપ
- japanese iris => જાપાની આરિસ
- japanese islands => જાપાની ટાપુઓ
- japanese ivy => જાપાનીઝ આઇવી
- japanese lacquer tree => જાપાની લેકર વૃક્ષ
- japanese lawn grass => જાપાનીઝ લોન ઘાસ
- japanese leaf => જાપાની પાન
- japanese leek => જાપાની લસણ
- japanese lilac => જાપાનીઝ લાઈલેક
- japanese lime => જાપાની નીંબુ
Definitions and Meaning of japanese honeysuckle in English
japanese honeysuckle (n)
an Asiatic trailing evergreen honeysuckle with half-evergreen leaves and fragrant white flowers turning yellow with age; has become a weed in some areas
FAQs About the word japanese honeysuckle
જાપાનીજ હોનીસકલ
an Asiatic trailing evergreen honeysuckle with half-evergreen leaves and fragrant white flowers turning yellow with age; has become a weed in some areas
No synonyms found.
No antonyms found.
japanese flowering cherry => જાપાનીઝ ફૂલોનો ચેરીનો વૃક્ષ, japanese deity => જાપાની દેવ, japanese deer => જાપાની હરણ, japanese crab => જાપાની કરચલો, japanese clover => જાપાની ક્લોવર,