Tamil Meaning of james wyatt
ஜேம்ஸ் வயாட்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் வயாட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james wyatt
- james wilson => ஜேம்ஸ் வில்சன்
- james william fulbright => ஜேம்ஸ் வில்லியம் ஃபுல்ப்ரைட்
- james whitcomb riley => ஜேம்ஸ் விட்கோம் ரைலி
- james watt => ஜேம்ஸ் வாட்
- james watson => ஜேம்ஸ் வாட்சன்
- james ussher => ஜேம்ஸ் உஷ்ஷர்
- james usher => ஜேம்ஸ் அஷர்
- james tobin => ஜேம்ஸ் டோபின்
- james thurber => ஜேம்ஸ் துர்பர்
- james thomas harris => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஹாரிஸ்
Definitions and Meaning of james wyatt in English
james wyatt (n)
English architect (1746-1813)
FAQs About the word james wyatt
ஜேம்ஸ் வயாட்
English architect (1746-1813)
No synonyms found.
No antonyms found.
james wilson => ஜேம்ஸ் வில்சன், james william fulbright => ஜேம்ஸ் வில்லியம் ஃபுல்ப்ரைட், james whitcomb riley => ஜேம்ஸ் விட்கோம் ரைலி, james watt => ஜேம்ஸ் வாட், james watson => ஜேம்ஸ் வாட்சன்,