Tamil Meaning of james usher
ஜேம்ஸ் அஷர்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் அஷர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james usher
- james tobin => ஜேம்ஸ் டோபின்
- james thurber => ஜேம்ஸ் துர்பர்
- james thomas harris => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஹாரிஸ்
- james thomas farrell => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஃபாரெல்
- james scott connors => ஜேம்ஸ் ஸ்காட் கொன்னர்ஸ்
- james river => ஜேம்ஸ் ஆறு
- james riddle hoffa => ஜேம்ஸ் ரிலிடில் ஹோஃப்
- james prescott joule => ஜேம்ஸ் பிரஸ்காட் ஜூல்
- james polk => ஜேம்ஸ் போல்க்
- james neville mason => ஜேம்ஸ் நெவில் மாசன்
- james ussher => ஜேம்ஸ் உஷ்ஷர்
- james watson => ஜேம்ஸ் வாட்சன்
- james watt => ஜேம்ஸ் வாட்
- james whitcomb riley => ஜேம்ஸ் விட்கோம் ரைலி
- james william fulbright => ஜேம்ஸ் வில்லியம் ஃபுல்ப்ரைட்
- james wilson => ஜேம்ஸ் வில்சன்
- james wyatt => ஜேம்ஸ் வயாட்
- jamesonia => ஜேம்சோனியா
- jamesonite => ஜேம்சோனைட்
- james's powder => ஜேம்ஸ் பவுடர்
Definitions and Meaning of james usher in English
james usher (n)
Irish prelate who deduced from the Bible that Creation occurred in the year 4004 BC (1581-1656)
FAQs About the word james usher
ஜேம்ஸ் அஷர்
Irish prelate who deduced from the Bible that Creation occurred in the year 4004 BC (1581-1656)
No synonyms found.
No antonyms found.
james tobin => ஜேம்ஸ் டோபின், james thurber => ஜேம்ஸ் துர்பர், james thomas harris => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஹாரிஸ், james thomas farrell => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஃபாரெல், james scott connors => ஜேம்ஸ் ஸ்காட் கொன்னர்ஸ்,