Tamil Meaning of james watt
ஜேம்ஸ் வாட்
Other Tamil words related to ஜேம்ஸ் வாட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james watt
- james watson => ஜேம்ஸ் வாட்சன்
- james ussher => ஜேம்ஸ் உஷ்ஷர்
- james usher => ஜேம்ஸ் அஷர்
- james tobin => ஜேம்ஸ் டோபின்
- james thurber => ஜேம்ஸ் துர்பர்
- james thomas harris => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஹாரிஸ்
- james thomas farrell => ஜேம்ஸ் தாமஸ் ஃபாரெல்
- james scott connors => ஜேம்ஸ் ஸ்காட் கொன்னர்ஸ்
- james river => ஜேம்ஸ் ஆறு
- james riddle hoffa => ஜேம்ஸ் ரிலிடில் ஹோஃப்
- james whitcomb riley => ஜேம்ஸ் விட்கோம் ரைலி
- james william fulbright => ஜேம்ஸ் வில்லியம் ஃபுல்ப்ரைட்
- james wilson => ஜேம்ஸ் வில்சன்
- james wyatt => ஜேம்ஸ் வயாட்
- jamesonia => ஜேம்சோனியா
- jamesonite => ஜேம்சோனைட்
- james's powder => ஜேம்ஸ் பவுடர்
- jamestown => ஜேம்ஸ்டவுன்
- jamestown weed => ஜேம்ஸ்டவுன் களை
- jamison => ஜாமிசன்
Definitions and Meaning of james watt in English
james watt (n)
Scottish engineer and inventor whose improvements in the steam engine led to its wide use in industry (1736-1819)
FAQs About the word james watt
ஜேம்ஸ் வாட்
Scottish engineer and inventor whose improvements in the steam engine led to its wide use in industry (1736-1819)
No synonyms found.
No antonyms found.
james watson => ஜேம்ஸ் வாட்சன், james ussher => ஜேம்ஸ் உஷ்ஷர், james usher => ஜேம்ஸ் அஷர், james tobin => ஜேம்ஸ் டோபின், james thurber => ஜேம்ஸ் துர்பர்,