Tamil Meaning of herbert marcuse
ஹெர்பர்ட் மார்குஸ்
Other Tamil words related to ஹெர்பர்ட் மார்குஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of herbert marcuse
- herbert kitchener => ஹெர்பர்ட் கிச்செனர்
- herbert hoover => ஹெர்பர்ட் ஹூவர்
- herbert george wells => ஹெர்பெர்ட் ஜார்ஜ் வெல்ஸ்
- herbert clark hoover => ஹெர்பர்ட் கிளார்க் ஹூவர்
- herbert blythe => ஹெர்பர்ட் பிளிதெ
- herbert alexander simon => ஹெர்பர்ட் அலெக்சாண்டர் சைமன்
- herbert a. simon => ஹெர்பர்ட் ஏ. சைமன்
- herbert => ஹெர்பர்ட்
- herbergh => ஹெர்பெர்க்
- herbergeour => அடைக்கலம் தருபவர்
- herbert marshall mcluhan => ஹெர்பர்ட் மார்ஷல் மெக்லுஹான்
- herbert marx => ஹெர்பர்ட் மார்க்ஸ்
- herbert mclean evans => ஹெர்பர்ட் மெக்லீன் எவன்ஸ்
- herbert spencer => ஹெர்பர்ட் ஸ்பென்சர்
- herberwe => ஹெர்பெர்வி
- herbescent => மூலிகை
- herbicide => களைக்கொல்லி
- herbiferous => மூலிகைத்தாவரம்
- herbist => மூலிகை மருத்துவர்
- herbivora => தாவர உண்ணி
Definitions and Meaning of herbert marcuse in English
herbert marcuse (n)
United States political philosopher (born in Germany) concerned about the dehumanizing effects of capitalism and modern technology (1898-1979)
FAQs About the word herbert marcuse
ஹெர்பர்ட் மார்குஸ்
United States political philosopher (born in Germany) concerned about the dehumanizing effects of capitalism and modern technology (1898-1979)
No synonyms found.
No antonyms found.
herbert kitchener => ஹெர்பர்ட் கிச்செனர், herbert hoover => ஹெர்பர்ட் ஹூவர், herbert george wells => ஹெர்பெர்ட் ஜார்ஜ் வெல்ஸ், herbert clark hoover => ஹெர்பர்ட் கிளார்க் ஹூவர், herbert blythe => ஹெர்பர்ட் பிளிதெ,