Tamil Meaning of herbert george wells
ஹெர்பெர்ட் ஜார்ஜ் வெல்ஸ்
Other Tamil words related to ஹெர்பெர்ட் ஜார்ஜ் வெல்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of herbert george wells
- herbert clark hoover => ஹெர்பர்ட் கிளார்க் ஹூவர்
- herbert blythe => ஹெர்பர்ட் பிளிதெ
- herbert alexander simon => ஹெர்பர்ட் அலெக்சாண்டர் சைமன்
- herbert a. simon => ஹெர்பர்ட் ஏ. சைமன்
- herbert => ஹெர்பர்ட்
- herbergh => ஹெர்பெர்க்
- herbergeour => அடைக்கலம் தருபவர்
- herbergage => ஆசிரியம்
- herber => துறைமுகம்
- herbary => மருந்து
- herbert hoover => ஹெர்பர்ட் ஹூவர்
- herbert kitchener => ஹெர்பர்ட் கிச்செனர்
- herbert marcuse => ஹெர்பர்ட் மார்குஸ்
- herbert marshall mcluhan => ஹெர்பர்ட் மார்ஷல் மெக்லுஹான்
- herbert marx => ஹெர்பர்ட் மார்க்ஸ்
- herbert mclean evans => ஹெர்பர்ட் மெக்லீன் எவன்ஸ்
- herbert spencer => ஹெர்பர்ட் ஸ்பென்சர்
- herberwe => ஹெர்பெர்வி
- herbescent => மூலிகை
- herbicide => களைக்கொல்லி
Definitions and Meaning of herbert george wells in English
herbert george wells (n)
prolific English writer best known for his science-fiction novels; he also wrote on contemporary social problems and wrote popular accounts of history and science (1866-1946)
FAQs About the word herbert george wells
ஹெர்பெர்ட் ஜார்ஜ் வெல்ஸ்
prolific English writer best known for his science-fiction novels; he also wrote on contemporary social problems and wrote popular accounts of history and scien
No synonyms found.
No antonyms found.
herbert clark hoover => ஹெர்பர்ட் கிளார்க் ஹூவர், herbert blythe => ஹெர்பர்ட் பிளிதெ, herbert alexander simon => ஹெர்பர்ட் அலெக்சாண்டர் சைமன், herbert a. simon => ஹெர்பர்ட் ஏ. சைமன், herbert => ஹெர்பர்ட்,