Tamil Meaning of herbert clark hoover
ஹெர்பர்ட் கிளார்க் ஹூவர்
Other Tamil words related to ஹெர்பர்ட் கிளார்க் ஹூவர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of herbert clark hoover
- herbert george wells => ஹெர்பெர்ட் ஜார்ஜ் வெல்ஸ்
- herbert hoover => ஹெர்பர்ட் ஹூவர்
- herbert kitchener => ஹெர்பர்ட் கிச்செனர்
- herbert marcuse => ஹெர்பர்ட் மார்குஸ்
- herbert marshall mcluhan => ஹெர்பர்ட் மார்ஷல் மெக்லுஹான்
- herbert marx => ஹெர்பர்ட் மார்க்ஸ்
- herbert mclean evans => ஹெர்பர்ட் மெக்லீன் எவன்ஸ்
- herbert spencer => ஹெர்பர்ட் ஸ்பென்சர்
- herberwe => ஹெர்பெர்வி
- herbescent => மூலிகை
Definitions and Meaning of herbert clark hoover in English
herbert clark hoover (n)
31st President of the United States; in 1929 the stock market crashed and the economy collapsed and Hoover was defeated for reelection by Franklin Roosevelt (1874-1964)
FAQs About the word herbert clark hoover
ஹெர்பர்ட் கிளார்க் ஹூவர்
31st President of the United States; in 1929 the stock market crashed and the economy collapsed and Hoover was defeated for reelection by Franklin Roosevelt (18
No synonyms found.
No antonyms found.
herbert blythe => ஹெர்பர்ட் பிளிதெ, herbert alexander simon => ஹெர்பர்ட் அலெக்சாண்டர் சைமன், herbert a. simon => ஹெர்பர்ட் ஏ. சைமன், herbert => ஹெர்பர்ட், herbergh => ஹெர்பெர்க்,