Gujarati Meaning of henry villard
હેન્રી વિલાર્ડ
Other Gujarati words related to હેન્રી વિલાર્ડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henry villard
- henry viii => હેન્રી આઠમો
- henry vii => હેન્રી સાતમા
- henry vi => હેન્રી VI
- henry valentine miller => હેન્રી વેલેન્ટાઈન મિલર
- henry v => હેન્રી વી
- henry tudor => હેન્રી ટ્યુડર
- henry the great => હેન્રી ધ ગ્રેટ
- henry sweet => હેનરી સ્વીટ
- henry steinway => હેન્રી સ્ટેઇનવે
- henry spencer moore => હેનરી સ્પેન્સર મૂર
- henry wadsworth longfellow => હેન્રી વડ્સવર્થ લોંગફેલો
- henry ward beecher => હેનરી વોર્ડ બીચર
- henry watson fowler => હેન્રી વોટસન ફાઉલર
- henry wheeler shaw => હેન્રી વ્હીલર શો
- henrys => હેન્રીસ
- henry's law => હેન્રીનો નિયમ
- hen's-foot => મરઘીની પગ જેવું ફુલ
- henson => હેન્સન
- hent => હેંટ
- hente => હente
Definitions and Meaning of henry villard in English
henry villard (n)
United States railroad magnate and businessman (1835-1900)
FAQs About the word henry villard
હેન્રી વિલાર્ડ
United States railroad magnate and businessman (1835-1900)
No synonyms found.
No antonyms found.
henry viii => હેન્રી આઠમો, henry vii => હેન્રી સાતમા, henry vi => હેન્રી VI, henry valentine miller => હેન્રી વેલેન્ટાઈન મિલર, henry v => હેન્રી વી,