Gujarati Meaning of henry sweet
હેનરી સ્વીટ
Other Gujarati words related to હેનરી સ્વીટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henry sweet
- henry steinway => હેન્રી સ્ટેઇનવે
- henry spencer moore => હેનરી સ્પેન્સર મૂર
- henry russell => હેનરી રસેલ
- henry rowe schoolcraft => हेन्री रो स्कूलक्राफ्ट
- henry purcell => હેન્રી પર્સેલ
- henry oscar houghton => હેનરી ઓસ્કર હોટન
- henry of navarre => હેન્રી ઓફ નાવારે
- henry norris russell => હેન્રી નોરિસ રસેલ
- henry moore => હેન્રી મુર
- henry miller => હેન્રી મિલર
- henry the great => હેન્રી ધ ગ્રેટ
- henry tudor => હેન્રી ટ્યુડર
- henry v => હેન્રી વી
- henry valentine miller => હેન્રી વેલેન્ટાઈન મિલર
- henry vi => હેન્રી VI
- henry vii => હેન્રી સાતમા
- henry viii => હેન્રી આઠમો
- henry villard => હેન્રી વિલાર્ડ
- henry wadsworth longfellow => હેન્રી વડ્સવર્થ લોંગફેલો
- henry ward beecher => હેનરી વોર્ડ બીચર
Definitions and Meaning of henry sweet in English
henry sweet (n)
English phonetician; one of the founders of modern phonetics (1845-1912)
FAQs About the word henry sweet
હેનરી સ્વીટ
English phonetician; one of the founders of modern phonetics (1845-1912)
No synonyms found.
No antonyms found.
henry steinway => હેન્રી સ્ટેઇનવે, henry spencer moore => હેનરી સ્પેન્સર મૂર, henry russell => હેનરી રસેલ, henry rowe schoolcraft => हेन्री रो स्कूलक्राफ्ट, henry purcell => હેન્રી પર્સેલ,