Gujarati Meaning of henry v
હેન્રી વી
Other Gujarati words related to હેન્રી વી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of henry v
- henry tudor => હેન્રી ટ્યુડર
- henry the great => હેન્રી ધ ગ્રેટ
- henry sweet => હેનરી સ્વીટ
- henry steinway => હેન્રી સ્ટેઇનવે
- henry spencer moore => હેનરી સ્પેન્સર મૂર
- henry russell => હેનરી રસેલ
- henry rowe schoolcraft => हेन्री रो स्कूलक्राफ्ट
- henry purcell => હેન્રી પર્સેલ
- henry oscar houghton => હેનરી ઓસ્કર હોટન
- henry of navarre => હેન્રી ઓફ નાવારે
- henry valentine miller => હેન્રી વેલેન્ટાઈન મિલર
- henry vi => હેન્રી VI
- henry vii => હેન્રી સાતમા
- henry viii => હેન્રી આઠમો
- henry villard => હેન્રી વિલાર્ડ
- henry wadsworth longfellow => હેન્રી વડ્સવર્થ લોંગફેલો
- henry ward beecher => હેનરી વોર્ડ બીચર
- henry watson fowler => હેન્રી વોટસન ફાઉલર
- henry wheeler shaw => હેન્રી વ્હીલર શો
- henrys => હેન્રીસ
Definitions and Meaning of henry v in English
henry v (n)
son of Henry IV and King of England from 1413 to 1422; reopened the Hundred Years' War and defeated the French at Agincourt (1387-1422)
FAQs About the word henry v
હેન્રી વી
son of Henry IV and King of England from 1413 to 1422; reopened the Hundred Years' War and defeated the French at Agincourt (1387-1422)
No synonyms found.
No antonyms found.
henry tudor => હેન્રી ટ્યુડર, henry the great => હેન્રી ધ ગ્રેટ, henry sweet => હેનરી સ્વીટ, henry steinway => હેન્રી સ્ટેઇનવે, henry spencer moore => હેનરી સ્પેન્સર મૂર,