Gujarati Meaning of habenaria orbiculata
હેબેનેરિયા ઓર્બિક્યુલેટા
Other Gujarati words related to હેબેનેરિયા ઓર્બિક્યુલેટા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of habenaria orbiculata
- habenaria nivea => હેબીનેરિયા નિવેઆ
- habenaria leucophaea => હેબેનેરિયા લ્યુકોફેયા
- habenaria lacera => હેબેનેરિયા લાસેરા
- habenaria hookeri => હેબેનરિયા હુકેરી
- habenaria greenei => હેબેનેરિયા ગ્રેઈની
- habenaria fimbriata => હેબેનરીયા ફિમ્બ્રિઆટા
- habenaria elegans => હેબેનેરિયા એલિગન્સ
- habenaria dilatata => હેબેનરિયા ડિલેટેટા
- habenaria chlorantha => હેબેનેરિયા ક્લોરન્થ
- habenaria bifolia => હેબેનારિયા બિફોલિયા
- habenaria peramoena => હેબેનારિયા પેરામોના
- habenaria psycodes => હેબેનરિયા સાયકોડ્સ
- habenaria unalascensis => હેબેનેરિયા અનલસ્કાન્સિસ
- habendum => હેબેન્ડમ
- haber => સમાચાર
- haber process => હેબર પ્રોસેસ
- haber-bosch process => હેબર-બોશ પ્રક્રિયા
- haberdash => હેબરડેશ
- haberdasher => સોયકામની વસ્તુઓનો વેપારી
- haberdashery => હેબરડેશરી
Definitions and Meaning of habenaria orbiculata in English
habenaria orbiculata (n)
orchid having a raceme of large greenish-white flowers on a single flower stalk growing between two elliptic or round basal leaves lying on the ground; from northern Oregon and Montana across Canada to the eastern United States
FAQs About the word habenaria orbiculata
હેબેનેરિયા ઓર્બિક્યુલેટા
orchid having a raceme of large greenish-white flowers on a single flower stalk growing between two elliptic or round basal leaves lying on the ground; from nor
No synonyms found.
No antonyms found.
habenaria nivea => હેબીનેરિયા નિવેઆ, habenaria leucophaea => હેબેનેરિયા લ્યુકોફેયા, habenaria lacera => હેબેનેરિયા લાસેરા, habenaria hookeri => હેબેનરિયા હુકેરી, habenaria greenei => હેબેનેરિયા ગ્રેઈની,