Gujarati Meaning of habenaria lacera
હેબેનેરિયા લાસેરા
Other Gujarati words related to હેબેનેરિયા લાસેરા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of habenaria lacera
- habenaria hookeri => હેબેનરિયા હુકેરી
- habenaria greenei => હેબેનેરિયા ગ્રેઈની
- habenaria fimbriata => હેબેનરીયા ફિમ્બ્રિઆટા
- habenaria elegans => હેબેનેરિયા એલિગન્સ
- habenaria dilatata => હેબેનરિયા ડિલેટેટા
- habenaria chlorantha => હેબેનેરિયા ક્લોરન્થ
- habenaria bifolia => હેબેનારિયા બિફોલિયા
- habenaria albiflora => હેબેનેરિયા ઑલ્બિફ્લૉરા
- habenaria => હેબેનેરિઆ
- habeas corpus => હેબિયસ કોર્પસ
- habenaria leucophaea => હેબેનેરિયા લ્યુકોફેયા
- habenaria nivea => હેબીનેરિયા નિવેઆ
- habenaria orbiculata => હેબેનેરિયા ઓર્બિક્યુલેટા
- habenaria peramoena => હેબેનારિયા પેરામોના
- habenaria psycodes => હેબેનરિયા સાયકોડ્સ
- habenaria unalascensis => હેબેનેરિયા અનલસ્કાન્સિસ
- habendum => હેબેન્ડમ
- haber => સમાચાર
- haber process => હેબર પ્રોસેસ
- haber-bosch process => હેબર-બોશ પ્રક્રિયા
Definitions and Meaning of habenaria lacera in English
habenaria lacera (n)
fringed orchid of the eastern United States having a greenish flower with the lip deeply lacerated
FAQs About the word habenaria lacera
હેબેનેરિયા લાસેરા
fringed orchid of the eastern United States having a greenish flower with the lip deeply lacerated
No synonyms found.
No antonyms found.
habenaria hookeri => હેબેનરિયા હુકેરી, habenaria greenei => હેબેનેરિયા ગ્રેઈની, habenaria fimbriata => હેબેનરીયા ફિમ્બ્રિઆટા, habenaria elegans => હેબેનેરિયા એલિગન્સ, habenaria dilatata => હેબેનરિયા ડિલેટેટા,