Gujarati Meaning of habenaria leucophaea
હેબેનેરિયા લ્યુકોફેયા
Other Gujarati words related to હેબેનેરિયા લ્યુકોફેયા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of habenaria leucophaea
- habenaria lacera => હેબેનેરિયા લાસેરા
- habenaria hookeri => હેબેનરિયા હુકેરી
- habenaria greenei => હેબેનેરિયા ગ્રેઈની
- habenaria fimbriata => હેબેનરીયા ફિમ્બ્રિઆટા
- habenaria elegans => હેબેનેરિયા એલિગન્સ
- habenaria dilatata => હેબેનરિયા ડિલેટેટા
- habenaria chlorantha => હેબેનેરિયા ક્લોરન્થ
- habenaria bifolia => હેબેનારિયા બિફોલિયા
- habenaria albiflora => હેબેનેરિયા ઑલ્બિફ્લૉરા
- habenaria => હેબેનેરિઆ
- habenaria nivea => હેબીનેરિયા નિવેઆ
- habenaria orbiculata => હેબેનેરિયા ઓર્બિક્યુલેટા
- habenaria peramoena => હેબેનારિયા પેરામોના
- habenaria psycodes => હેબેનરિયા સાયકોડ્સ
- habenaria unalascensis => હેબેનેરિયા અનલસ્કાન્સિસ
- habendum => હેબેન્ડમ
- haber => સમાચાર
- haber process => હેબર પ્રોસેસ
- haber-bosch process => હેબર-બોશ પ્રક્રિયા
- haberdash => હેબરડેશ
Definitions and Meaning of habenaria leucophaea in English
habenaria leucophaea (n)
orchid of boggy or wet lands of north central United States having racemes of very fragrant creamy or greenish white flowers
FAQs About the word habenaria leucophaea
હેબેનેરિયા લ્યુકોફેયા
orchid of boggy or wet lands of north central United States having racemes of very fragrant creamy or greenish white flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
habenaria lacera => હેબેનેરિયા લાસેરા, habenaria hookeri => હેબેનરિયા હુકેરી, habenaria greenei => હેબેનેરિયા ગ્રેઈની, habenaria fimbriata => હેબેનરીયા ફિમ્બ્રિઆટા, habenaria elegans => હેબેનેરિયા એલિગન્સ,