Tamil Meaning of gaius julius caesar
கையஸ் ஜூலியஸ் சீசர்
Other Tamil words related to கையஸ் ஜூலியஸ் சீசர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gaius julius caesar
- gaius flaminius => கயஸ் ஃபிளாமினியஸ்
- gaius cornelius tacitus => கயஸ் கொர்னேலியஸ் டாசிடஸ்
- gaius cassius longinus => கயஸ் கேசியஸ் லோங்கினஸ்
- gaius caesar => கையஸ் சீசர்
- gaius aurelius valerius diocletian => கையஸ் அவுரேலியஸ் வேலேரியஸ் டையோக்லேஷியன்
- gaius => கயஸ்
- gaitre => கெயிட்டார்
- gaiter => கெய்ட்டர்
- gaited => மாறி மாறி
- gait => நடத்தை
- gaius julius caesar octavianus => கயஸ் ஜூலியஸ் சீசர் ஆக்டேவியன்ஸ்
- gaius octavianus => கயஸ் ஒக்டேவியன்ஸ்
- gaius petronius => கயஸ் பெட்ரோனியஸ்
- gaius plinius caecilius secundus => கயஸ் பிளினியஸ் கேசிலியஸ் செகண்டஸ்
- gaius plinius secundus => கயஸ் பிளினிஸ் செகண்டஸ்
- gaius valerius catullus => கையஸ் வேலேரியஸ் காட்டலஸ்
- gal => கேல்
- gala => காலா (kaala)
- gala affair => விழா விவகாரம்
- galactagogue => காலக்டாகாக்
Definitions and Meaning of gaius julius caesar in English
gaius julius caesar (n)
conqueror of Gaul and master of Italy (100-44 BC)
FAQs About the word gaius julius caesar
கையஸ் ஜூலியஸ் சீசர்
conqueror of Gaul and master of Italy (100-44 BC)
No synonyms found.
No antonyms found.
gaius flaminius => கயஸ் ஃபிளாமினியஸ், gaius cornelius tacitus => கயஸ் கொர்னேலியஸ் டாசிடஸ், gaius cassius longinus => கயஸ் கேசியஸ் லோங்கினஸ், gaius caesar => கையஸ் சீசர், gaius aurelius valerius diocletian => கையஸ் அவுரேலியஸ் வேலேரியஸ் டையோக்லேஷியன்,