Tamil Meaning of gaius flaminius
கயஸ் ஃபிளாமினியஸ்
Other Tamil words related to கயஸ் ஃபிளாமினியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gaius flaminius
- gaius cornelius tacitus => கயஸ் கொர்னேலியஸ் டாசிடஸ்
- gaius cassius longinus => கயஸ் கேசியஸ் லோங்கினஸ்
- gaius caesar => கையஸ் சீசர்
- gaius aurelius valerius diocletian => கையஸ் அவுரேலியஸ் வேலேரியஸ் டையோக்லேஷியன்
- gaius => கயஸ்
- gaitre => கெயிட்டார்
- gaiter => கெய்ட்டர்
- gaited => மாறி மாறி
- gait => நடத்தை
- gaiseric => கைசரிக்
- gaius julius caesar => கையஸ் ஜூலியஸ் சீசர்
- gaius julius caesar octavianus => கயஸ் ஜூலியஸ் சீசர் ஆக்டேவியன்ஸ்
- gaius octavianus => கயஸ் ஒக்டேவியன்ஸ்
- gaius petronius => கயஸ் பெட்ரோனியஸ்
- gaius plinius caecilius secundus => கயஸ் பிளினியஸ் கேசிலியஸ் செகண்டஸ்
- gaius plinius secundus => கயஸ் பிளினிஸ் செகண்டஸ்
- gaius valerius catullus => கையஸ் வேலேரியஸ் காட்டலஸ்
- gal => கேல்
- gala => காலா (kaala)
- gala affair => விழா விவகாரம்
Definitions and Meaning of gaius flaminius in English
gaius flaminius (n)
Roman statesman and general who built the Flaminian Way; died when he was defeated by Hannibal (died 217 BC)
FAQs About the word gaius flaminius
கயஸ் ஃபிளாமினியஸ்
Roman statesman and general who built the Flaminian Way; died when he was defeated by Hannibal (died 217 BC)
No synonyms found.
No antonyms found.
gaius cornelius tacitus => கயஸ் கொர்னேலியஸ் டாசிடஸ், gaius cassius longinus => கயஸ் கேசியஸ் லோங்கினஸ், gaius caesar => கையஸ் சீசர், gaius aurelius valerius diocletian => கையஸ் அவுரேலியஸ் வேலேரியஸ் டையோக்லேஷியன், gaius => கயஸ்,