Tamil Meaning of gaius julius caesar octavianus
கயஸ் ஜூலியஸ் சீசர் ஆக்டேவியன்ஸ்
Other Tamil words related to கயஸ் ஜூலியஸ் சீசர் ஆக்டேவியன்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gaius julius caesar octavianus
- gaius julius caesar => கையஸ் ஜூலியஸ் சீசர்
- gaius flaminius => கயஸ் ஃபிளாமினியஸ்
- gaius cornelius tacitus => கயஸ் கொர்னேலியஸ் டாசிடஸ்
- gaius cassius longinus => கயஸ் கேசியஸ் லோங்கினஸ்
- gaius caesar => கையஸ் சீசர்
- gaius aurelius valerius diocletian => கையஸ் அவுரேலியஸ் வேலேரியஸ் டையோக்லேஷியன்
- gaius => கயஸ்
- gaitre => கெயிட்டார்
- gaiter => கெய்ட்டர்
- gaited => மாறி மாறி
- gaius octavianus => கயஸ் ஒக்டேவியன்ஸ்
- gaius petronius => கயஸ் பெட்ரோனியஸ்
- gaius plinius caecilius secundus => கயஸ் பிளினியஸ் கேசிலியஸ் செகண்டஸ்
- gaius plinius secundus => கயஸ் பிளினிஸ் செகண்டஸ்
- gaius valerius catullus => கையஸ் வேலேரியஸ் காட்டலஸ்
- gal => கேல்
- gala => காலா (kaala)
- gala affair => விழா விவகாரம்
- galactagogue => காலக்டாகாக்
- galacta-gogue => காலக்ட-கோக்
Definitions and Meaning of gaius julius caesar octavianus in English
gaius julius caesar octavianus (n)
Roman statesman who established the Roman Empire and became emperor in 27 BC; defeated Mark Antony and Cleopatra in 31 BC at Actium (63 BC - AD 14)
FAQs About the word gaius julius caesar octavianus
கயஸ் ஜூலியஸ் சீசர் ஆக்டேவியன்ஸ்
Roman statesman who established the Roman Empire and became emperor in 27 BC; defeated Mark Antony and Cleopatra in 31 BC at Actium (63 BC - AD 14)
No synonyms found.
No antonyms found.
gaius julius caesar => கையஸ் ஜூலியஸ் சீசர், gaius flaminius => கயஸ் ஃபிளாமினியஸ், gaius cornelius tacitus => கயஸ் கொர்னேலியஸ் டாசிடஸ், gaius cassius longinus => கயஸ் கேசியஸ் லோங்கினஸ், gaius caesar => கையஸ் சீசர்,