Tamil Meaning of fraxinus ornus
குதிரைச் செஸ்ட்நட்
Other Tamil words related to குதிரைச் செஸ்ட்நட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of fraxinus ornus
- fraxinus oregona => பிராக்சினஸ் ஒரிகோனா
- fraxinus nigra => கருமை சாம்பல்
- fraxinus latifolia => ஃப்ராக்ஸினஸ் லேடிஃபோலியா
- fraxinus excelsior => ஃப்ராக்சினஸ் எக்ஸ்செல்சியர்
- fraxinus dipetala => ப்ராக்ஸினஸ் டிப்டாலா
- fraxinus cuspidata => ஃபிராக்ஸினஸ் கஸ்பிடாடா
- fraxinus caroliniana => பிராக்ஸினஸ் கரோலினியானா
- fraxinus americana => அமெரிக்கன் ஃப்ராக்ஸினஸ்
- fraxinus => ஃப்ராக்சினஸ்
- fraxinella => ஃப்ராக்ஸினெல்லா
- fraxinus pennsylvanica => ஃப்ராக்ஸினஸ் பென்சில்வேனிகா
- fraxinus pennsylvanica subintegerrima => ஃப்ராக்ஸினஸ் பென்சில்வேனிகா சப் இன்டெக்ரிம
- fraxinus quadrangulata => பிரேக்சினஸ் குஆட்ரேங்குலேட்டா
- fraxinus texensis => ஃப்ராக்சினஸ் டெக்ஸென்ஸிஸ்
- fraxinus tomentosa => பிராக்சினஸ் டோமெண்டோசா
- fraxinus velutina => ஃப்ராக்ஸினஸ் வெலுடினா
- fray => பிரே
- frayed => நொறுங்கிய
- fraying => உடைக்கிறது
- frazer => ஃப்ரேஷர்
Definitions and Meaning of fraxinus ornus in English
fraxinus ornus (n)
southern Mediterranean ash having fragrant white flowers in dense panicles and yielding manna
FAQs About the word fraxinus ornus
குதிரைச் செஸ்ட்நட்
southern Mediterranean ash having fragrant white flowers in dense panicles and yielding manna
No synonyms found.
No antonyms found.
fraxinus oregona => பிராக்சினஸ் ஒரிகோனா, fraxinus nigra => கருமை சாம்பல், fraxinus latifolia => ஃப்ராக்ஸினஸ் லேடிஃபோலியா, fraxinus excelsior => ஃப்ராக்சினஸ் எக்ஸ்செல்சியர், fraxinus dipetala => ப்ராக்ஸினஸ் டிப்டாலா,