Tamil Meaning of fraxinus oregona
பிராக்சினஸ் ஒரிகோனா
Other Tamil words related to பிராக்சினஸ் ஒரிகோனா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of fraxinus oregona
- fraxinus nigra => கருமை சாம்பல்
- fraxinus latifolia => ஃப்ராக்ஸினஸ் லேடிஃபோலியா
- fraxinus excelsior => ஃப்ராக்சினஸ் எக்ஸ்செல்சியர்
- fraxinus dipetala => ப்ராக்ஸினஸ் டிப்டாலா
- fraxinus cuspidata => ஃபிராக்ஸினஸ் கஸ்பிடாடா
- fraxinus caroliniana => பிராக்ஸினஸ் கரோலினியானா
- fraxinus americana => அமெரிக்கன் ஃப்ராக்ஸினஸ்
- fraxinus => ஃப்ராக்சினஸ்
- fraxinella => ஃப்ராக்ஸினெல்லா
- fraxin => பிராக்சின்
- fraxinus ornus => குதிரைச் செஸ்ட்நட்
- fraxinus pennsylvanica => ஃப்ராக்ஸினஸ் பென்சில்வேனிகா
- fraxinus pennsylvanica subintegerrima => ஃப்ராக்ஸினஸ் பென்சில்வேனிகா சப் இன்டெக்ரிம
- fraxinus quadrangulata => பிரேக்சினஸ் குஆட்ரேங்குலேட்டா
- fraxinus texensis => ஃப்ராக்சினஸ் டெக்ஸென்ஸிஸ்
- fraxinus tomentosa => பிராக்சினஸ் டோமெண்டோசா
- fraxinus velutina => ஃப்ராக்ஸினஸ் வெலுடினா
- fray => பிரே
- frayed => நொறுங்கிய
- fraying => உடைக்கிறது
Definitions and Meaning of fraxinus oregona in English
fraxinus oregona (n)
timber tree of western North America yielding hard light wood; closely related to the red ash
FAQs About the word fraxinus oregona
பிராக்சினஸ் ஒரிகோனா
timber tree of western North America yielding hard light wood; closely related to the red ash
No synonyms found.
No antonyms found.
fraxinus nigra => கருமை சாம்பல், fraxinus latifolia => ஃப்ராக்ஸினஸ் லேடிஃபோலியா, fraxinus excelsior => ஃப்ராக்சினஸ் எக்ஸ்செல்சியர், fraxinus dipetala => ப்ராக்ஸினஸ் டிப்டாலா, fraxinus cuspidata => ஃபிராக்ஸினஸ் கஸ்பிடாடா,