Tamil Meaning of fraxinus nigra
கருமை சாம்பல்
Other Tamil words related to கருமை சாம்பல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of fraxinus nigra
- fraxinus latifolia => ஃப்ராக்ஸினஸ் லேடிஃபோலியா
- fraxinus excelsior => ஃப்ராக்சினஸ் எக்ஸ்செல்சியர்
- fraxinus dipetala => ப்ராக்ஸினஸ் டிப்டாலா
- fraxinus cuspidata => ஃபிராக்ஸினஸ் கஸ்பிடாடா
- fraxinus caroliniana => பிராக்ஸினஸ் கரோலினியானா
- fraxinus americana => அமெரிக்கன் ஃப்ராக்ஸினஸ்
- fraxinus => ஃப்ராக்சினஸ்
- fraxinella => ஃப்ராக்ஸினெல்லா
- fraxin => பிராக்சின்
- fraunhofer lines => ஃப்ரான்ஹோஃபர் கோடுகள்
- fraxinus oregona => பிராக்சினஸ் ஒரிகோனா
- fraxinus ornus => குதிரைச் செஸ்ட்நட்
- fraxinus pennsylvanica => ஃப்ராக்ஸினஸ் பென்சில்வேனிகா
- fraxinus pennsylvanica subintegerrima => ஃப்ராக்ஸினஸ் பென்சில்வேனிகா சப் இன்டெக்ரிம
- fraxinus quadrangulata => பிரேக்சினஸ் குஆட்ரேங்குலேட்டா
- fraxinus texensis => ஃப்ராக்சினஸ் டெக்ஸென்ஸிஸ்
- fraxinus tomentosa => பிராக்சினஸ் டோமெண்டோசா
- fraxinus velutina => ஃப்ராக்ஸினஸ் வெலுடினா
- fray => பிரே
- frayed => நொறுங்கிய
Definitions and Meaning of fraxinus nigra in English
fraxinus nigra (n)
vigorous spreading North American tree having dark brown heavy wood; leaves turn gold in autumn
FAQs About the word fraxinus nigra
கருமை சாம்பல்
vigorous spreading North American tree having dark brown heavy wood; leaves turn gold in autumn
No synonyms found.
No antonyms found.
fraxinus latifolia => ஃப்ராக்ஸினஸ் லேடிஃபோலியா, fraxinus excelsior => ஃப்ராக்சினஸ் எக்ஸ்செல்சியர், fraxinus dipetala => ப்ராக்ஸினஸ் டிப்டாலா, fraxinus cuspidata => ஃபிராக்ஸினஸ் கஸ்பிடாடா, fraxinus caroliniana => பிராக்ஸினஸ் கரோலினியானா,