Tamil Meaning of field thistle
ஃபீல்டு திஸ்டில்
Other Tamil words related to ஃபீல்டு திஸ்டில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of field thistle
- field theory => புல கோட்பாடு
- field test => ஃபீல்ட் டெஸ்ட்
- field tent => பீல்ட் டென்ட்
- field strength unit => பீல்டு ஸ்ட்ரெங்த் யூனிட்
- field strength => ஃபீல்ட் வலிமை
- field sport => ஃபீல்ட் ஸ்போர்ட்
- field speedwell => பீல்ட் ஸ்பீட்வெல்
- field sparrow => வயல் சிட்டு
- field spaniel => ஃபீல்ட் ஸ்பானியல்
- field soybean => வயல் சோயாபீன்
- field trial => ஃபீல்ட் டிரையல்
- field trip => களப்பயணம்
- field winding => ஃபீல்ட் வைண்டிங்
- field work => பீல்ட் வேலை
- field wormwood => வயல் புழு
- field-crop => வயல் பயிர்
- fielded => ஃபீல்ட் செய்யப்பட்டுள்ளது
- field-effect transistor => புல-விளைவு டிரான்சிஸ்டர்
- field-emission microscope => ஃபீல்ட்-எமிஷன் மைக்ரோஸ்கோப்
- fielden => பீல்டன்
Definitions and Meaning of field thistle in English
field thistle (n)
stout North American thistle with purplish-pink flower heads
FAQs About the word field thistle
ஃபீல்டு திஸ்டில்
stout North American thistle with purplish-pink flower heads
No synonyms found.
No antonyms found.
field theory => புல கோட்பாடு, field test => ஃபீல்ட் டெஸ்ட், field tent => பீல்ட் டென்ட், field strength unit => பீல்டு ஸ்ட்ரெங்த் யூனிட், field strength => ஃபீல்ட் வலிமை,