Tamil Meaning of field sparrow
வயல் சிட்டு
Other Tamil words related to வயல் சிட்டு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of field sparrow
- field spaniel => ஃபீல்ட் ஸ்பானியல்
- field soybean => வயல் சோயாபீன்
- field scabious => புல்தரை ஸ்கேபியஸ்
- field sandbur => புல்வெளி மணல்பர்
- field ration => ஃபீல்ட் ரேஷன்
- field press censorship => ஃபீல்ட் ப்ரெஸ் சென்சார்ஷிப்
- field poppy => புலப்பாப்பி
- field pennycress => ஃபீல்ட் பென்னிക്ரெஸ்
- field pea => புலவரகு
- field pansy => ஃபீல்ட் பேன்சி
- field speedwell => பீல்ட் ஸ்பீட்வெல்
- field sport => ஃபீல்ட் ஸ்போர்ட்
- field strength => ஃபீல்ட் வலிமை
- field strength unit => பீல்டு ஸ்ட்ரெங்த் யூனிட்
- field tent => பீல்ட் டென்ட்
- field test => ஃபீல்ட் டெஸ்ட்
- field theory => புல கோட்பாடு
- field thistle => ஃபீல்டு திஸ்டில்
- field trial => ஃபீல்ட் டிரையல்
- field trip => களப்பயணம்
Definitions and Meaning of field sparrow in English
field sparrow (n)
common North American finch of brushy pasturelands
FAQs About the word field sparrow
வயல் சிட்டு
common North American finch of brushy pasturelands
No synonyms found.
No antonyms found.
field spaniel => ஃபீல்ட் ஸ்பானியல், field soybean => வயல் சோயாபீன், field scabious => புல்தரை ஸ்கேபியஸ், field sandbur => புல்வெளி மணல்பர், field ration => ஃபீல்ட் ரேஷன்,