Tamil Meaning of field winding
ஃபீல்ட் வைண்டிங்
Other Tamil words related to ஃபீல்ட் வைண்டிங்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of field winding
- field trip => களப்பயணம்
- field trial => ஃபீல்ட் டிரையல்
- field thistle => ஃபீல்டு திஸ்டில்
- field theory => புல கோட்பாடு
- field test => ஃபீல்ட் டெஸ்ட்
- field tent => பீல்ட் டென்ட்
- field strength unit => பீல்டு ஸ்ட்ரெங்த் யூனிட்
- field strength => ஃபீல்ட் வலிமை
- field sport => ஃபீல்ட் ஸ்போர்ட்
- field speedwell => பீல்ட் ஸ்பீட்வெல்
- field work => பீல்ட் வேலை
- field wormwood => வயல் புழு
- field-crop => வயல் பயிர்
- fielded => ஃபீல்ட் செய்யப்பட்டுள்ளது
- field-effect transistor => புல-விளைவு டிரான்சிஸ்டர்
- field-emission microscope => ஃபீல்ட்-எமிஷன் மைக்ரோஸ்கோப்
- fielden => பீல்டன்
- fielder => ஃபீல்டர்
- fielder's choice => ஃபீல்டரின் தேர்வு
- fieldfare => ஃபீல்ட்குருவி
Definitions and Meaning of field winding in English
field winding (n)
the electric coil around a field magnet that produces the magneto motive force to set up the flux in an electric machine
FAQs About the word field winding
ஃபீல்ட் வைண்டிங்
the electric coil around a field magnet that produces the magneto motive force to set up the flux in an electric machine
No synonyms found.
No antonyms found.
field trip => களப்பயணம், field trial => ஃபீல்ட் டிரையல், field thistle => ஃபீல்டு திஸ்டில், field theory => புல கோட்பாடு, field test => ஃபீல்ட் டெஸ்ட்,