Tamil Meaning of ferdinand the catholic
ஃபெர்டினான்ட் தி கத்தோலிக்
Other Tamil words related to ஃபெர்டினான்ட் தி கத்தோலிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ferdinand the catholic
- ferdinand of aragon => ஃபெர்டினாண்ட் ஆஃப் அராஜான்
- ferdinand magellan => ஃபெர்டினண்ட் மேஜலன்
- ferdinand julius cohn => பெர்டினாண்ட் ஜூலியஸ் கோஹன்
- ferdinand joseph la menthe morton => ஃபெர்டினாண்ட் ஜோசஃப் லா மென்டே மோர்ட்டன்
- ferdinand iii => பெர்டினாண்ட் III
- ferdinand ii => பெர்டினண்ட் II
- ferdinand i => ஃபெர்டினாண்ட் 1
- ferdinand de saussure => பெர்டினண்ட் டி சாussure
- ferdinand de lesseps => ஃபர்டினாண்ட் டி லெஸ்ஸப்ஸ்
- ferdinand and isabella => பெர்டினண்ட் மற்றும் இசபெல்லா
- ferdinand the great => ஃபெர்டினாண்ட் தி கிரேட்
- ferdinand v => ஃபெردினாண்ட் வி
- ferdinand victor eugene delacroix => பெர்டினாண்ட் விக்டர் யூஜின் டெலக்ரோயிக்ஸ்
- ferding => போர்டிங்
- ferdness => பெர்ட்நெஸ்
- fere => பேரே
- fere phenomenon => ஃபேரே பீனாமெனான்
- ferenc molnar => பெரென்க் மோல்னர்
- feretory => ஃபெரெடோரி
- ferforth => அந்தளவு வரை
Definitions and Meaning of ferdinand the catholic in English
ferdinand the catholic (n)
the king of Castile and Aragon who ruled jointly with his wife Isabella; his marriage to Isabella I in 1469 marked the beginning of the modern state of Spain and their capture of Granada from the Moors in 1492 united Spain as one country; they instituted the Spanish Inquisition in 1478 and supported the expedition of Christopher Columbus in 1492 (1452-1516)
FAQs About the word ferdinand the catholic
ஃபெர்டினான்ட் தி கத்தோலிக்
the king of Castile and Aragon who ruled jointly with his wife Isabella; his marriage to Isabella I in 1469 marked the beginning of the modern state of Spain an
No synonyms found.
No antonyms found.
ferdinand of aragon => ஃபெர்டினாண்ட் ஆஃப் அராஜான், ferdinand magellan => ஃபெர்டினண்ட் மேஜலன், ferdinand julius cohn => பெர்டினாண்ட் ஜூலியஸ் கோஹன், ferdinand joseph la menthe morton => ஃபெர்டினாண்ட் ஜோசஃப் லா மென்டே மோர்ட்டன், ferdinand iii => பெர்டினாண்ட் III,