Tamil Meaning of ferdinand iii
பெர்டினாண்ட் III
Other Tamil words related to பெர்டினாண்ட் III
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ferdinand iii
- ferdinand ii => பெர்டினண்ட் II
- ferdinand i => ஃபெர்டினாண்ட் 1
- ferdinand de saussure => பெர்டினண்ட் டி சாussure
- ferdinand de lesseps => ஃபர்டினாண்ட் டி லெஸ்ஸப்ஸ்
- ferdinand and isabella => பெர்டினண்ட் மற்றும் இசபெல்லா
- ferdinand => பேர்டினண்ட்
- fer-de-lance => ஃபெர்-டி-லான்ஸ்
- ferde => ஃபெர்த்
- ferber => ஃபார்பர்
- feral man => காட்டு மனிதன்
- ferdinand joseph la menthe morton => ஃபெர்டினாண்ட் ஜோசஃப் லா மென்டே மோர்ட்டன்
- ferdinand julius cohn => பெர்டினாண்ட் ஜூலியஸ் கோஹன்
- ferdinand magellan => ஃபெர்டினண்ட் மேஜலன்
- ferdinand of aragon => ஃபெர்டினாண்ட் ஆஃப் அராஜான்
- ferdinand the catholic => ஃபெர்டினான்ட் தி கத்தோலிக்
- ferdinand the great => ஃபெர்டினாண்ட் தி கிரேட்
- ferdinand v => ஃபெردினாண்ட் வி
- ferdinand victor eugene delacroix => பெர்டினாண்ட் விக்டர் யூஜின் டெலக்ரோயிக்ஸ்
- ferding => போர்டிங்
- ferdness => பெர்ட்நெஸ்
Definitions and Meaning of ferdinand iii in English
ferdinand iii (n)
Holy Roman Emperor and king of Hungary and Bohemia who signed the Peace of Westphalia ending the Thirty Years' War (1608-1657)
FAQs About the word ferdinand iii
பெர்டினாண்ட் III
Holy Roman Emperor and king of Hungary and Bohemia who signed the Peace of Westphalia ending the Thirty Years' War (1608-1657)
No synonyms found.
No antonyms found.
ferdinand ii => பெர்டினண்ட் II, ferdinand i => ஃபெர்டினாண்ட் 1, ferdinand de saussure => பெர்டினண்ட் டி சாussure, ferdinand de lesseps => ஃபர்டினாண்ட் டி லெஸ்ஸப்ஸ், ferdinand and isabella => பெர்டினண்ட் மற்றும் இசபெல்லா,