Tamil Meaning of ferdinand magellan
ஃபெர்டினண்ட் மேஜலன்
Other Tamil words related to ஃபெர்டினண்ட் மேஜலன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ferdinand magellan
- ferdinand julius cohn => பெர்டினாண்ட் ஜூலியஸ் கோஹன்
- ferdinand joseph la menthe morton => ஃபெர்டினாண்ட் ஜோசஃப் லா மென்டே மோர்ட்டன்
- ferdinand iii => பெர்டினாண்ட் III
- ferdinand ii => பெர்டினண்ட் II
- ferdinand i => ஃபெர்டினாண்ட் 1
- ferdinand de saussure => பெர்டினண்ட் டி சாussure
- ferdinand de lesseps => ஃபர்டினாண்ட் டி லெஸ்ஸப்ஸ்
- ferdinand and isabella => பெர்டினண்ட் மற்றும் இசபெல்லா
- ferdinand => பேர்டினண்ட்
- fer-de-lance => ஃபெர்-டி-லான்ஸ்
- ferdinand of aragon => ஃபெர்டினாண்ட் ஆஃப் அராஜான்
- ferdinand the catholic => ஃபெர்டினான்ட் தி கத்தோலிக்
- ferdinand the great => ஃபெர்டினாண்ட் தி கிரேட்
- ferdinand v => ஃபெردினாண்ட் வி
- ferdinand victor eugene delacroix => பெர்டினாண்ட் விக்டர் யூஜின் டெலக்ரோயிக்ஸ்
- ferding => போர்டிங்
- ferdness => பெர்ட்நெஸ்
- fere => பேரே
- fere phenomenon => ஃபேரே பீனாமெனான்
- ferenc molnar => பெரென்க் மோல்னர்
Definitions and Meaning of ferdinand magellan in English
ferdinand magellan (n)
Portuguese navigator in the service of Spain; he commanded an expedition that was the first to circumnavigate the world (1480-1521)
FAQs About the word ferdinand magellan
ஃபெர்டினண்ட் மேஜலன்
Portuguese navigator in the service of Spain; he commanded an expedition that was the first to circumnavigate the world (1480-1521)
No synonyms found.
No antonyms found.
ferdinand julius cohn => பெர்டினாண்ட் ஜூலியஸ் கோஹன், ferdinand joseph la menthe morton => ஃபெர்டினாண்ட் ஜோசஃப் லா மென்டே மோர்ட்டன், ferdinand iii => பெர்டினாண்ட் III, ferdinand ii => பெர்டினண்ட் II, ferdinand i => ஃபெர்டினாண்ட் 1,