Tamil Meaning of enteron
எண்ட்ரோன்
Other Tamil words related to எண்ட்ரோன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of enteron
- enterology => குடல் மருத்துவம்
- enterolobium cyclocarpa => என்டரோலோபியம் சைக்ளோகார்பா
- enterolobium => என்டேரோலோபியம்
- enterolithiasis => இரைப்பைக் குழாய்க் கற்கள்
- enterolith => எண்டரோலித்
- enterokinase => எண்டர்ரோகைனேஸ்
- enterography => எண்டரோகிராபி
- enterocoele => எண்டரோசைல்
- enteroceptor => எண்டெரோசெப்டர்
- enterocele => என்டெரோசீல்
- enteropathy => எண்டரோபதி
- enteropneusta => என்டெரோப்னியூஸ்ட்டா
- enteroptosis => எண்ட்ரோப்டோசிஸ்
- enterorrhaphy => எண்டெரோராபி
- enterostenosis => என்டெரோஸ்டெனோசிஸ்
- enterostomy => என்டெரோஸ்டமி
- enterotome => என்டெரோட்டோம்
- enterotomy => எண்டரோடோமி
- enterotoxemia => என்டரோடாக்சீமியா
- enterotoxin => எண்டரோடாக்ஸின்
Definitions and Meaning of enteron in English
enteron (n)
the alimentary canal (especially of an embryo or a coelenterate)
enteron (n.)
The whole alimentary, or enteric, canal.
FAQs About the word enteron
எண்ட்ரோன்
the alimentary canal (especially of an embryo or a coelenterate)The whole alimentary, or enteric, canal.
No synonyms found.
No antonyms found.
enterology => குடல் மருத்துவம், enterolobium cyclocarpa => என்டரோலோபியம் சைக்ளோகார்பா, enterolobium => என்டேரோலோபியம், enterolithiasis => இரைப்பைக் குழாய்க் கற்கள், enterolith => எண்டரோலித்,